Az Allianz Partners, a Visa és a Wirecard bejelentette, hogy új mobil fizetési megoldást indít Allianz Prime néven. Az új alkalmazás felhasználói világszerte biztonságosan tudnak mobil tranzakciók indítani. Az alkalmazás tesztelése nemrég kezdődött Olaszországban.

Az Allianz Partners az egész év folyamán további termékfejlesztésekett tervez, kezdetben az európai piacokra összpontosítva

Az Allianz Prime segítségével az Allianz Partners ügyfeleinek kényelmes és biztonságos fizetési módot kínál az offline és online vásárláshoz az egész világon. Azok az ügyfelek, akik letöltik az Allianz Prime alkalmazást és regisztrálják a szolgáltatást, kapnak egy virtuális Visa kártyát.

Online és offline is használható a virtuális Visa kártya

A kártyákat bármilyen meglévő bankszámláról fel lehet tölteni. A Visa kártya adatait pedig hozzá kell adni a telefonon használt mobilpénztárcához, hogy az érintés nélküli fizetéseket végre lehessen hajtani. A virtuális Visa kártyák természetesen online is használhatók az internetes vásárlások során, a vásárlások után pedig pontokat lehet kapni. 

A tranzakciók végrehajtását, illetve a kártyához csatolt hűségprogram integrálását az Allianz partnere, a Wirecard biztosítja. Az ügyfelek digitális védelméről az Allianz Partners Digital Payment Protection gondoskodik.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...