Barion Pixel
28.7 C
Budapest
- 2024. június 18.
/  Arnold, Levente

DR. SÁRI JUDIT

Jogász, a D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. jogtanácsosa
Sári Judit

Névjegy

1990-ben született Debrecenben. Jogi diplomáját is a szép Cívisvárosban szerezte 2015-ben, a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi karának nappali tagozatán. A D.A.S. Jogvédelmi Biztosítónál helyezkedett el, ahol 4. éve folytatja pályafutását. Kamarai jogi előadóként peren kívüli és peres képviseletet is ellát, főbb érdeklődési területe a polgári jog. E tág témakörben számos cikke jelent meg különböző hírportálokon, de a nyomtatott sajtó lapjain is találkozhatunk vele.

Elérhetőség

E-mail: info@das.hu | Telefon: 06-1-486-36-00

CIKKEK

A balesetet szenvedett fuvarozóknak többféle kártérítési igénye is lehet

Egy idegenhibás közlekedési balesetben vétlen fuvarozónak érdemes tisztában lennie azzal, milyen jogcímeken is léphet fel kártérítési igénnyel a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítóval szemben.

A sötét mindenféle árnyalata: a D.A.S. Biztosító álláspontja az autóüveg fóliázásról

Az autóüveg fóliázás körül a mai napig számos tévhit kering. Lehet-e vagy sem, ha igen, akkor milyen szabályoknak kell megfelelnie. Alapvetően a válasz igen, le lehet fóliáztatni az autóüvegeket, a következő előírások figyelembevételével.

Módosultak az autópályás díjfizetésre vonatkozó szabályok

A 2018-as év elejétől számos új szabály lépett hatályba az autópályás díjfizetésre vonatkozóan. A jó hír, hogy valamennyi újdonság kedvező az úthasználókra nézve.

Ezekre figyelj, ha azt szeretnéd, hogy a nyaralás problémamentes legyen

A hosszú, hideg tél után itt az ideje, hogy a nyaralás körül forogjanak gondolataink. Egy-egy utazási iroda ajánlatát, fényképeit nézegetve szinte csodaországban érezzük magunkat. Okos, körültekintő fogyasztóként azonban jobb, ha szem előtt tartjuk, bizony nem minden arany, ami fénylik.