Barion Pixel
24.7 C
Budapest
- 2024. június 18.
/  Arnold, Levente

KALI JÓZSEF

Személyes pénzügyi és biztosítási tanácsadó
Kali_Jozsef_th

Névjegy

Személyes pénzügyi tanácsadó, pénzügyi coach. 21 éve foglalkozik pénzügyi és biztosítási tanácsadással, több mint kétezer háztartással tart fenn szoros kapcsolatot.
Több, mint 10 éve tagja az Egymillió Dolláros Kerekasztalnak, mint független és nemzetközi szervezetnek, melynek tagjai kivételes szakmai tudásukról,szigorú etikai normáikról tesznek tanúbizonyságot.

Segítséget nyújt a személyes és családi pénzügyek megtervezésében; a hosszú távú stabil jövő megalapozása érdekében tanácsokkal segít kialakítani a jövedelmek okos elosztását és a kiadások visszafogást.

Ügyfeleivel még évek múltán is folyamatos bizalmi kapcsolatot tart fenn, mivel az emberi életút során jelentkező tipikus anyagi problémákra, kihívásokra (pl. lakásvásárlás, tanulás, egészség, nyugdíj stb.) is személyre szabott megoldásokat kínál.

CIKKEK

Kisállatok home office-ban: Nem árt, ha rájuk is kötünk biztosítást

Ha jobban belegondolunk, akkor magunk is rájöhetünk, hogy házi kedvenceink mindig is home officeban voltak, jelen helyeztben viszont mi vagyunk a „betolakodók”: a gazdik egyik napról a másikra, váratlanul otthon maradtak.

Milliós négyzetméterárak: Ezekre figyelj, hogy a lakásbiztosításod kövesse a piaci árakat

Országszerte egyre drágábbak az ingatlanok, a nagyobb vagyon pedig nagyobb felelősséget is jelenet. Ha pedig már megszereztük, ne feledkezzünk meg a biztosításról sem! A drága ingatlanárak mellett felértékelődik a lakásbiztosítások szerepe, az okos eszközökhöz pedig okos biztosítási módozatokat is választhatunk.

Megéri-e vagy sem? Nyakunkon a milliós négyzetméterárak

Ismét egyre több új lakópark épül, a fővárosi átlagos négyzetmáterárak pedig lassan az egymillió forintot közelítik. Ezzel párhuzamosan persze a használt lakások ára is szépen emelkedik. Hogyan jussunk okosan lakáshoz ilyen piaci körülmények között?

Okos egészségügy: Ezekre figyelj, ha magánkórházban szeretnél kezelésre járni

Az okostelefonok világa mellé okos egészségügyi megoldások dukálnak: terítéken a magán egészségbiztosítási kínálat.

Ennyi: Ha megéljük a nyugdíjas kort, a túlélés kockázatát is kezelni kell

A Biztosító Magazin vendége Kali József, személyes pénzügyi tanácsadó volt, akivel a lehetséges megoldásokról beszélgettünk.