Fotó: portfolio.hu
Fotó: portfolio.hu
Kövesse Facebook oldalunkat!

2-5 év múlva a magyar biztosítóknál is megjelenhetnek a blockhain alapú megoldások, hosszú távon pedig a biztosítási piac központosított modelljét is eltörölheti a blockchain – mondja az Uniqa Biztosító vezérigazgatója. 

Az interjúban felvázolja, hogy képzelhetők el az új veszélyközösségek, amelyek számára a biztosítók “szelep” funkciója eltűnhet, és a biztosítók kockázatmenedzsment-szakértő intézményként funkcionálhatnak tovább. Kurtisz Krisztián szerint a mesterséges intelligencia előretörése már most látható, az automatizáció azonban nem mindig kifizetődő. Az Amazonhoz és a Google-höz hasonló techcégek biztosítási piaci esélyeiről is beszélt a portfolio.hu-nak.

A cikk a portfolio.hu oldalán folytatódik, amelyet ide kattintva érhet el.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...