Kövesse Facebook oldalunkat!

Estig a keleti tájakon is egyre többfelé befelhősödik az ég, éjszaka már nagyrészt erősen felhős, illetve borult időre számíthatunk. Szombaton is csak rövid felszakadozások lehetnek a felhőzetben. Estig főként a Dunántúlon és északon kell számítani zápor, zivatar kialakulására, majd kora estétől nyugat felől kiterjedtebb záporos, zivataros csapadékzóna érkezik, heves zivatarok, felhőszakadás is lehet.

Éjszaka és szombaton is sokfelé készülhetünk csapadékra: nyugaton inkább váltakozó intenzitású esőre, keletebbre záporokra, zivatarokra van kilátás. Szombaton estefelé gyengülhet, több helyen meg is szűnhet az eső.

Pénteken mérsékelt, szombaton már több helyen élénk északias szélre számíthatunk, de főképp a péntek esti zivatarokat viharos lökések is kísérhetik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 19 és 26 fok között valószínű.

Az előrejelzés bizonytalansága – különösen a csapadék tekintetében – az átlagosnál nagyobb.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...