Kövesse Facebook oldalunkat!

Az ország északi felén erőteljessé válik a felhőképződés, ott elszórtan lehet zápor, zivatar. Éjszaka növekszik a felhőzet, a csapadékgócok Dél-Magyarországon is megjelennek, ezzel együtt északon csökken a csapadékhajlam.

Szerdán általában közepesen, illetve erősen felhős lesz az ég, délen és a középső országrészben lehet több felhő, és ott alakulhatnak ki több helyen záporok, zivatarok.
Kedden többnyire mérsékelt marad a légmozgás, szerdán időnként élénk lökések kísérik az északias szelet, de zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is lehetnek.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 25 és 30 fok között valószínű.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...