Kövesse Facebook oldalunkat!

Megjelent egy Magyarország térkép a koronavirus.gov.hu oldalon, amin részletesebb – ezúttal már megyei szintű – adatok is láthatók a koronavírus-járvány terjedésével kapcsolatban. Ezek az adatok korábban nem voltak hozzáférhetők. Az operatív törzs tájékoztatóin többször elhangzott, hogy az egész országban megjelent a betegség és a regisztrált esetek helyét tekintve egyenletes a fertőzöttek eloszlása.

A keddi napon a kormányzat jelezte, hogy változni fog a koronavírussal kapcsolatos adatok közlése: több és részletesebb adat lesz majd elérhető. Ennek megfelelően a keddi nap folyamán a koronavirus.gov.hu információs oldalon közzétették azoknak a személyeknek a nemét, korát és alapbetegségeit, akik a koronavírus járvány miatt Magyarországon eddig elhunytak.

Frissítve a 2020.04.01-i adatokkal.

Az adatokból látható, hogy jelenleg:

  • A legtöbb fertőzött Budapesten van, itt 232 fertőzöttet regisztráltak, Pest megyében pedig 98-at.
  • A legkevesebb regisztrált fertőzött Heves megyében (3 fő), Békés megyében (3 fő), Jász-Nagykun Szolnok megyében (5 fő) és Nógrád megyében (5) van. 

KORÁBBAN ÍRTUK

Forrás: koronavirus.gov.hu

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...