26.8 C
Budapest
- 2020. szeptember 17.
Ma Zsófia napja van.
 

Támogassa az GAZDASÁG rovatot!
A részletekért írjon a hello @ bmag.hu e-mail címre vagy tekintse meg a MÉDIAAJÁNLAT-ot.

TOVÁBBI HÍREK

Több mint 430 ezer diák tanulhatja a mindennapi élethez szükséges pénzügyi ismereteket

A diákok már az általános iskola 3. osztályától kezdve egészen érettségiig, minden évfolyamon találkozhatnak a mindennapi élethez szükséges gyakorlatias pénzügyi ismeretekkel; az akkreditált tartalmakat a most induló tanévben több mint 430 ezer diák tanulhatja az általános és a középiskolákban

Kiugró volt a CSOK második negyedéves forgalma

Az idei második negyedévben 4546 családi otthonteremtési kedvezmény (csok) igénylést fogadott be az OTP 18,7 milliárd forint összegben, a vírus miatti speciális körülmények ellenére a beérkezett kérelmek száma 81, összege 84 százalékkal nőtt

OTP Bank: Felértékelődött a hosszabb távú pénzügyi tervezés szerepe

Felértékelte a takarékoskodás, illetve a közép- és hosszú távú pénzügyi célok meghatározásának szerepét a koronavírus-járvány, az OTP Bank szakértői szerint egyre többen tervezhetnek majd hosszabb távra is.

Megbírságolta és intézkedésekre kötelezte az MNB a Takarék Jelzálogbankot

A Magyar Nemzeti Bank megbírságolta 2 millió forintra és intézkedésekre kötelezte a hitelkockázat és az informatikai biztonság területén feltárt hiányosságok miatt a Takarék Jelzálogbankot - közölte a hitelintézet a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szombaton.

Duna House: Kedvezőbb árak, nagyobb kínálat az albérletpiacon

A fővárosi piacon 20-30 százalékkal több ingatlant kínálnak hosszú távú albérletre, mint egy évvel ezelőtt, ráadásul 15-30 százalékkal kedvezőbb áron - közölte a Duna...

Repül az idő: 20 éves lett a Balla Ingatlan

Pontosan 20 éve kezdte meg működését akkor még egyszemélyes vállalkozásként a Balla Ingatlan, mely mára a budapesti ingatlanközvetítői piac három legnagyobb szereplőjének egyike lett közel 150 értékesítővel.

Alulteljesítő volt a magyar részvénypiac

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 401,16 pontos, 1,11 százalékos csökkenéssel, 35 593,67 ponton zárt kedden. Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője az MTI-nek elmondta, hogy alulteljesítő volt a magyar részvénypiac.

Csökkent a Duna House csoport adózott eredménye a második negyedévben

A koronavírus-járvány következtében a Duna House csoport adózott eredménye a második negyedévben 204,8 millió forintra csökkent az egy évvel korábbi 338,5 millió forintról

Duna House: A vevők 30-35 százaléka hitelt is igénybe vesz lakásvásárláskor

Az ingatlanvásárlók 30-35 százaléka hitelt is igénybe vesz lakásvásárláskor, részben az árak emelkedése, részben pedig a kedvező feltételek miatt.

Egyre nagyobb a megfizethető lakások súlya a nagyvárosi kínálatban

Az évekig tartó lakásdrágulás megtorpanása, az árak csökkenése az elmúlt egy évben egyre erősebben látszik, most újabb fejlemények támasztják alá a folyamatot.

Szinte mindenre megjelent a kereslet a VIII. és IX. kerület ingatlanpiacán?

Mintegy másfél hónapos kiesést okozott a koronavírus járvány a VIII. és IX. kerület ingatlanpiacán az idei évben. Ugyanakkor az eddigiek alapján, úgy tűnik, hogy az ebben az időszakban feltorlódott értékesítési és vételi igények az utána következő hetekben, hónapokban realizálódtak.
video

Magyar szemtanú: Akkora krátert vájt a bejrúti robbanás, hogy abba beömlött a tenger

Egy Bejrútban élő magyar férfi szemtanúja volt a libanoni főváros kikötőjében kedd este történt robbanásnak, amelynek több ezer sebesültje és már több tucat halottja van.

VÁRHATÓ IDŐJÁRÁS

BUDAPEST
borús égbolt
26.8 ° C
28 °
26.1 °
39 %
3.1kmh
100 %
csü
25 °
pén
23 °
szo
24 °
vas
26 °
hét
27 °

INTERJÚ

NÉPSZERŰ

RELAX

VIDEO