Kövesse Facebook oldalunkat!

Az Oroszország elleni nyugati szankciók sújtják az őket bevezető országok gazdaságát és egyben globális válságot idéznek elő – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön egy gazdasági online tanácskozáson.

Sok tekintetben ezek a szankciók globális válságot provokálnak. Szerzőik, akiket rövidlátó, felfuvalkodott politikai ambíciók vezérelnek a ruszofóbia mellett, leginkább saját nemzeti érdekeiket, saját gazdaságukat, saját polgáraik jólétét sújtják.

– mondta Putyin.

KORÁBBAN ÍRTUK

Putyin a megelőző csapásról: A NATO hóhérjai és az ukrán nácik már régóta fenyegették...

Oroszország ukrajnai katonai fellépésével agressziót akadályozott meg - hangoztatta Vlagyimir Putyin orosz elnök a náci Németország felett aratott győzelem 77. évfordulóján a Vörös téren megrendezett katonai díszszemlén elmondott beszédében.

A királynő megfizet? Az új orosz atomdrón akár 500 méteres nukleáris cunamit is képes...

Orosz mérnökök kifejlesztettek egy pilóta nélküli víz alatti járművet, amelyhez nincs fogható a nyugati országokban. Ráadásul Európa és az Egyesült Államok teljesen védtelen ezekkel a fegyverekkel szemben – írja Jacob Paul a Daily Expressben.

Rámutatott, hogy egyes országokban az infláció már nagyon közel van az évi 20 százalékhoz, az euróövezet egészében pedig az árak több, mint 11 százalékkal emelkedtek.

Emlékeztetett arra, hogy az elmúlt két hónapban – az ukrajnai háború kirobbantása óta – az orosz kormány egy sor megbeszélést tartott a régiók vezetőivel, a központi bank vezetésével és az üzleti élet képviselőivel együtt az orosz gazdaság fenntartható fejlődésének biztosítása érdekében. Megjegyezte, hogy ezt a munkát a nehéz globális helyzet és a nyugati országok szankciós nyomásásának figyelembevételével kell elvégezni.

Putyin a „dominanciájukat” védő nyugati országokat okolta az Oroszország elleni szankciók globális következményeiért, köztük a számos államban esetlegesen bekövetkező éhínségért.

Álláspontja szerint az Oroszország elleni szankciók folytatódása az Európai Unió számára is visszafordíthatatlan következményekkel járhat.

KORÁBBAN ÍRTUK

Pravda: Lengyelország békefenntartás címén agressziót készít elő Nyugat-Ukrajna ellen

A lengyel hatóságok azon kijelentései, hogy nem terveznek csapatokat Nyugat-Ukrajnába küldeni annak későbbi annektálása céljából, aligha igazak. A varsói szavak és valós tettek következetlenségeire hívja fel a figyelmet egyszerre több elemző - írta a Prada.ru orosz hírportál.

Kőművesek, burkolók, víz- és villanyszerelők állítják meg az őrületet: Úrjanyit az OBI Oroszországban

Újra megnyílt az OBI-hálózat Moszkvában – írta a RIA Novosztyi. A Khodynka mezei üzlet reggel 8-kor kezdett dolgozni.

Úgy vélekedett, hogy Oroszország megbirkózik majd a külső kihívásokkal, köszönhetően az elmúlt évek felelős makrogazdasági politikájának és a gazdasági szuverenitás, a technológiai- és élelmiszerbiztonság megerősítésére irányuló rendszerszintű döntéseknek. Rámutatott, hogy

Az orosz gyártóvállalatok fokozatosan elfoglalják a hazai piacon a nem jóhiszemű partnerek távozása miatt megüresedett réseket.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...