Kövesse Facebook oldalunkat!

Oroszország megtiltotta légterének használatát azon országok légitársaságai számára, amelyek a szankciócsomagok miatt kitiltották az orosz gépeket az európai légtérből.– közölte a Szövetségi Légiközlekedési Ügynökségre hivatkozva az orosz Ria-Novoszty hírügynökség.

A nemzetközi joggal összhangban, válaszul arra, hogy az európai államok betiltották az orosz légitársaságok által üzemeltetett és/vagy Oroszországban bejegyzett polgári légi járművek repülését, 36 állam légi fuvarozóinak járataira korlátozást vezettek be.

– áll az ügynökség sajtóközleményében.

Így a korlátozások olyan országok légitársaságait érintik, mint Ausztria, Albánia, Anguilla, Belgium, Bulgária, Brit Virgin-szigetek, Nagy-Britannia, Magyarország, Németország, Gibraltár, Görögország, Dánia (+ Grönland, Feröer-szigetek, Területi-tenger), Jersey, Írország, Izland, Spanyolország, Olaszország, Kanada, Ciprus, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Finnország, Franciaország, Horvátország, Cseh Köztársaság, Svédország, Észtország.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...