Kövesse Facebook oldalunkat!

Nyugaton kevesebb, keleten több lesz a felhő, hajnalra főként északon, északnyugaton köd képződhet. Eleinte délen még kisebb eső lehet. Csütörtök délelőtt a köd és az alacsonyszintű rétegfelhőzet feloszlik, utána gyengén felhős, napos idő várható.

Csapadék nem valószínű, legfeljebb eleinte lehet néhol ködszitálás. Éjszaka többnyire mérsékelt marad a légmozgás. Csütörtökön a Kisalföldön megélénkül a déli szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 19 és 24 fok között várható.

Csütörtök estig a Kárpát-medencén is átvonul a hullámzó frontrendszer, mögötte ismét anticiklon épül ki.

KORÁBBAN ÍRTUK

Ki ne szeretné látni a jövőt? Nézz bele a Fundamenta kristálygömbjébe

Gyorsan változó világunkban néha bizony mindenkinek jól jönne egy jósgömb, amibe belepillantva megláthatnánk a jövőt. A Fundamenta segítségével erre most esély nyílhat a pénzügyi tervezésben.

Binder István: A nyugdíj-előtakarékoskodást korábban és több embernek kellene elkezdeni

Korábban és többen kellene, hogy előtakarékoskodásba kezdjenek idős korukra - hangsúlyozta Binder István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője pénteken az M1 aktuális csatornán.

Időjárási helyzet Európában

  • Északnyugat- és Közép-Európa fölött ciklonok és frontjaik helyezkednek el, emiatt arrafelé általában erősen felhős az ég, és főként a frontok mentén többfelé esik az eső, záporeső.
  • Ugyanakkor kontinensünk délnyugati és keleti részén anticiklonális hatások érvényesülnek, az éjszaka képződött köd feloszlása után hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, számottevő csapadékról nem érkezik jelentés.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szárazföldünk északi felén általában 2 és 11 Celsius-fok között változik, de Svédország északi vidékein már helyenként napközben is fagy.
  • Közép- és Nyugat-Európában többnyire 15 és 23 fok között alakul a csúcshőmérséklet, míg délkeleten a délutáni órákra 26, 28 fok közé melegszik fel a levegő. 

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...