Kövesse Facebook oldalunkat!

Új képviseleti pontot nyitott a Generali Biztosító Budapest II. kerületében: az új iroda a helyi lakosok kiszolgálása mellett a közelben élő külföldiek fogadására szakosodott. Az irodában akár négy különböző nyelven is egyeztethetnek a tanácsadókkal, amely a nemzetközi ügyfelek számára személyre szabott és kényelmes szolgáltatást biztosít.

A digitális technológia folyamatos fejlődése ellenére a biztosítási szektorban még mindig elengedhetetlen a személyes kapcsolattartás: a Generali Biztosító kutatása szerint a leendő ügyfelek nagyjából fele a tájékozódáshoz igénybe venne ugyan online felületeket, szerződését azonban mindenképpen személyesen kötné meg. Ezt az igényt a Generali országszerte igyekszik kielégíteni.

KORÁBBAN ÍRTUK

Az ügyfelek személyre szabott kiszolgálásában most újabb mérföldkövet ért el a vállalat, hiszen megnyitotta első olyan képviseletét Budapesten, amely a helyi lakosok kiszolgálása mellett a közelben élő külföldiek fogadására szakosodott. A II. kerületben található, Margit körút 44. szám alatt megnyílt iroda dolgozói összesen 4 idegen nyelven – angolul, németül, oroszul és szlovénül – beszélnek, így a nemzetközi ügyfelek fogadása a lehető leggördülékenyebben zajlik.




A külföldieknek az autó és az egészség a legfontosabb

A Generalinál több mint 20 ezer külföldi ügyfél kötött biztosítást az elmúlt 10 évben.

A számos elérhető kondíció közül egyértelműen a járművekre, illetve az egészségmegőrzésre köthető szolgáltatások a legnépszerűbbek: a nemzetközi ügyfelek 80 százaléka ezekkel az opciókkal él.

Fotó: Generali

A legkedveltebb kondíció a külföldiek körében a járművekre kötött biztosítás, amelyet a nemzetközi ügyfelek több mint 60 százaléka vett igénybe. Ezt követi a vállalat Testőr nevű biztosítása, amely élet-, baleset– és egészségbiztosítás is egyben – a külföldi ügyfelek közel egynegyede ezt a szolgáltatást választja.

IDŐJÁRÁS

Heti időjárás: Esernyőt fel! Csapadékosan indul a hét

Csapadékosan indul a jövő hét, többfelé kell esőre és néhol erős szélre számítani, de marad az enyhe idő fagymentes éjszakákkal és napközben jellemzően 10 Celsius-fok feletti hőmérsékletekkel.

A lakásbiztosítások a dobogó harmadik helyén állnak a nemzetközi ügyfelek körében – ezt a biztosításfajtát 4 százalékuk kötötte meg a közelmúltban.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...