Kövesse Facebook oldalunkat!

Hétfőn csaknem nyolcszáz résztvevő jelenlétében megnyílt a XVI. Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás Siófokon. A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége által szervezett kétnapos rendezvény gálaestjén átadták az elmúlt évben legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó biztosítóknak járó, immár jelentős hagyománnyal rendelkező díjakat, amelyek közül 2019-ben hármat az Aegon, egyet-egyet pedig a MetLife és az Európai Utazási Biztosító vihetett haza.

A független biztosítási alkuszok 2004 óta minden évben díjazzák azokat a biztosítókat, amelyek az elmúlt év során a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtották.

A szakmai berkekben régóta nagy elismerésnek számító Biztosítási Nagydíjat idén is öt kategóriában ítélték oda az alkuszok.

A szavazáson résztvevő szakemberek a különféle értékelő kérdésekre összesen több mint 20 ezer választ adtak, melyek alapján 2019-ben az alábbi biztosítók bizonyultak a legjobbnak:

Biztosítási Nagydíj 2019.
Lakossági vagyonbiztosítás
kategória
Vállalati vagyonbiztosítás 
kategória
I. Aegon I. Aegon 
II. Generali II. Groupama
III. Allianz III. Generali
Személybiztosítás
kategória
Gépjárműbiztosítás
kategória
I. MetLife  I. Aegon
II. Generali II. Generali
III. Aegon  III. Wáberer 
Utasbiztosítás kategória
I. EUB
II. Mapfre
III. Aegon
Biztosítási Nívódíj 2019.
GENERALI BIZTOSÍTÓ

Tavaly tarolt a Generali

Ötből négy kategóriában a Generali bizonyult a legjobb biztosítónak

A FBAMSZ által szervezett kétnapos rendezvény gálaestjén átadták az elmúlt évben legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó biztosítóknak járó, immár jelentős hagyománnyal rendelkező díjakat.

A szakma csúcseseménye

A Biztosításszakmai Konferencia hosszú évek óta a biztosítási szakma egyik csúcseseményének számít. A rendezvény két napján a terület valamennyi szegmenséből érkező, többszáz vendég vitatja meg közösen a biztosítási piac aktuális kérdéseit, megoldásokat keresve az aktuális problémákra. A konferencia programja a második napon a legmeghatározóbb hazai biztosítótársaságok szekció-előadásaival folytatódott.

Nyitókép | Copyright: Kocsis Ferenc Árpád – Biztosító Magazin.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...