Kövesse Facebook oldalunkat!

Éjszaka északnyugat felől beborul az ég, és egyre többfelé várható havazás, hajnalban északnyugaton havas eső, eső is eshet, nyugaton néhol ónos eső sem kizárt. Szombaton jellemzően erősen felhős vagy borult lesz az ég, csupán átmeneti szakadozások lehetnek a felhőzetben.

Szombat estig a Kárpát-medencébe nagy nedvességtartamú, kissé enyhébb levegő áramlik, ezért beborul az ég, és többfelé várható havazás.

Keleten, északkeleten többfelé, másutt egyre kevesebb helyen számíthatunk havazásra, főként a Dunántúlon havas eső is lehet. Fokozatosan mérséklődik a légmozgás, majd éjszaka és szombaton többfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon helyenként meg is erősödik a nyugati szél.

  • A legalacsonyabb hőmérséklet az éjszaka első felében áll be, általában -2 és -10 fok között, a kezdetben derült, szélcsendes, hóval borított területeken helyenként -10 fok alatt alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton többnyire -4 és +5 fok között várható, az alacsonyabb értékekre északkeleten számíthatunk.

KIEMELT

NEKED AJÁNLJUK

Nem csak a kiöregedés veszélye fenyegeti a hazai KKV birodalmak vezetőit

Közismert jelenség, hogy szenved a hazai KKV szektor az utódlási problémáktól, a rendszerváltáskor alapított cégek vezetői kiöregednek, a felépített birodalmakat pedig nincs kinek átadni.

Allianz kutatás: Mutatjuk a nők számára fontos pénzügyi prioritásokat

Öngondoskodás és pénzügyi tudatosság, szélesedő női jelenlét a vállalati szegmensben: csak néhány azon területek közül, ahol egyre inkább úgy tűnik, megerősödtek a nők.

Lecsapott az MNB: 14 milliós bírságot kapott a CIG Pannónia Életbiztosító!

Hiányos befektetési életbiztosítási szerződések miatt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 14 millió forint bírságot szabott ki a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-re.

MABISZ: Olcsó a KGFB idehaza, Európában máshol magasabbak a tarifák

Nemzetközi összehasonlításban a magyar KGFB-tarifák az elmúlt évek emelkedése ellenére is a legolcsóbbak közé tartoznak Európában - állapította meg közleményében a Magyar Biztosítók Szövetsége

Gyermekekre köthető biztosításokra hívta fel a figyelmet három biztosító

A 2016-os statisztikai adatok alapján 30 ezer gyermek szorult kórházi felvételre, 470 ezren pedig ambuláns ellátásra baleseti okok miatt. A gyermekbalesetek fele-kétharmada a nyári hónapokban, a szünidő alatt következik be.

10 dolog, amit egy lakásbiztosítás fizet helyettünk

Aligha van olyan biztosítás, amelyikre a magyarok többsége ne sajnálná a pénzt, mégis van olyan, amelyikre a nagy részünk hajlandó áldozni. A lakásbiztosítás például kétségkívül ilyen, legalábbis a statisztikák szerint: a nagyjából 4,4 millió hazai lakóingatlannak ugyanis mintegy háromnegyede van biztosítva.

Netrisk: Lendületesen indult a lakásbiztosítási kampány

A márciusi lakásbiztosítási kampány első hetében naponta 15-ször többen számolták és kötötték újra a lakásbiztosításukat, mint egy átlagos márciusi hónapban - közölte a saját adatai alapján a Netrisk online biztosításközvetítő hétfőn az MTI-vel.

MABISZ: Több mint 8 millió embert semmilyen balesetbiztosítás nem véd Magyarországon

Több mint 8 millió embert semmilyen balesetbiztosítás nem véd Magyarországon - hívta fel a figyelmet Lambert Gábor, a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) kommunikációs vezetője az M1 aktuális csatornán szerdán.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...