Kövesse Facebook oldalunkat!

Kezdetben az ország nagy részén túlnyomóan borult időre számíthatunk, majd éjszaka egyre nagyobb területen szakadozik, csökken a felhőzet, és kedden alapvetően változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütéssel.

Holnap reggelig elsősorban a keleti határvidéken hószállingózás, gyenge havazás még előfordulhat, ezt követően már nem valószínű csapadék. Éjszaka többfelé párássá válik a levegő, elsősorban a Dunántúlon, valamint a középső területeken zúzmarás köd is képződik, mely kedden napközben helyenként tartósan meg is maradhat. Az északi, északnyugati szél északkeleten helyenként megélénkül. Kedd estig a Kárpát-medence fölé szárazabb levegő áramlik, így kedden várhatóan nagyobb területen süt ki a nap, és kissé erősödik a nappali felmelegedés.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -8 fok között várható, de a derült, szélvédett helyeken -10 fok alatti értékek is előfordulhatnak.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden többnyire -1 és +5 fok között valószínű, de a tartósan borult, ködös vidékeken ennél hidegebb is lehet.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...