Kövesse Facebook oldalunkat!

Kedvezménycsomaggal készül az Erste Bank a Black Friday-re. A jeles napra rendre különféle akciókkal készülnek a kereskedők, ám a bank jóvoltából most ők kapnak kedvezményeket– és nem csak egyetlen napon. A pénzintézet új számlacsomagjával a bank kisvállalkozó ügyfelei jelentősen csökkenthetik a számlaforgalommal járó költségeiket.

A reálbérek gyors emelkedése nyomán folyamatosan élénkül a boltok forgalma

A KSH adatai szerint az első kilenc hónapban 6,5 százalékkal bővült a hazai kiskereskedelmi üzletek forgalma az előző év azonos időszakához képest. Egy kisvállalkozás számára ugyanakkor az árbevétel gyors növekedése kihívást is jelent, a megnövekedett készpénz- és számlaforgalom a számlavezetési költségek emelkedésével járhat.

Az Erste Bank tapasztalata szerint kereskedelemmel foglalkozó kisvállalkozások havonta átlagosan csaknem kétszer annyi elektronikus utalást indítanak, mint az egyéb területen működő cégek, és négyszer annyi készpénzt fizetnek be a bankfiókban a számlájukra. Az export-import érdekeltségű kereskedők, valamint a vendéglátóipari vállalkozások esetében pedig nem csak a forint készpénzforgalom kiugró, de a valutaforgalom is a kétszerese az átlagnak

– mondja Erdei Zsuzsa, az Erste Bank kisvállalkozásokkal foglalkozó területének vezetője.

Erste Black Friday Kereskedői Számlacsomag

A pénzintézet ezt figyelembe véve állította össze legújabb csomagját, az Erste Black Friday Kereskedői Számlacsomagot, amelyet a kereskedők mellett a vendéglátás- és szálláshely-szolgáltatók is igénybe vehetnek. A számlacsomagot a Black Friday napján, november 23-án vezeti be a bank, a csomagba foglalt kedvezmények azonban egész évben elérhetőek függetlenül attól, hogy az ügyfél mikor nyit számlát.

Számos kedvezményt tartalmaz

Az Erste Bank a legújabb számlacsomagjában az elektronikus utalások, a pénztári illetve zsákos forint készpénz-, valamint a pénztári valuta befizetések díjából nyújt kedvezmény. Az Erste Black Friday Kereskedői Számlacsomaghoz kapcsolódó három kedvezményből a kisvállalkozások havi 1,5 millió forintos számlaforgalomig egyet, 1,5-5 millió forint között kettőt választhatnak, míg havi 5 millió forint felett mindhármat igénybe vehetik.

A kisvállalkozások számára rendkívül fontos, hogy a pénzügyi termékek, a hitelek, számlacsomagok egyszerűek, könnyen átláthatóak, gyorsan igénybe vehetők legyenek.

Az ügyfelek választhatnak a kedvezmények közül

Az Erste Bank úgy alakította ki a Black Friday számlacsomagot, hogy a kedvezmények igénybevételének sorrendjét az ügyfelek maguk határozhatják meg – vagyis választhatnak, hogy számukra a három közül melyik járjon biztosan, és melyeket kapják meg akkor, ha elérték az másfél- vagy éppen az ötmillió forintos forgalmi limitet. A számlavezető rendszer a havi forgalom alapján, a tárgyhó utolsó napján számolja majd ki a kedvezményeket, amelyek automatikusan járnak a kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...