Kövesse Facebook oldalunkat!

A Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetsége (GÉMOSZ) idén is kitüntetett figyelemmel kezelte az autóvásárlókért és az autókereskedő szakmáért tevékenykedő szervezetek munkáját, legfőbb elismeréseként pedig éves rendezvénye keretében Nívódíjjal tüntette ki a szakma legjobbjait és kiemelkedő üzleti partnereit. A 2017-ben alapított Nívódíjat tizenkét kategóriában ítélte oda az elnökség, ezek közül az Allianz Hungária az év biztosítója kategóriában győzedelmeskedett.

 

Rangos díjakat osztott a GÉMOSZ

A GÉMOSZ 2018-ban is hagyományos éves konferenciáján értékelte az autóvásárlókért és az autókereskedő szakma sikeréért dolgozók tevékenységét.  A konferencia keretében a 2017-es alapítás után már másodszorra méltatták GÉMOSZ Nívódíjjal a szakma eredményességéért sokat tevő személyeket és a szakmailag kiemelkedőt nyújtó partnerszervezetek. A Partnerszervezetek közül a kategóriájukban legtöbb szavazatot kapott jelöltek gazdagodhattak a GÉMOSZ elismerésével

Ez is érdekelheti:

Az év biztosítója kategóriában a szavazók többsége az Allianz Hungáriára tette le a voksát, így 2018-ban az Allianz az év biztosítója.

Mindig öröm, ha független partnerszervezetek is nagyra értékelik az ügyfelek elégedettségéért végzett munkánkat, az pedig külön dicsőség, ha maguk az ügyfelek is az általunk kínált termékeket és szolgáltatásainkat ítélik a legjobbnak. A GÉMOSZ, az év biztosítója kategóriában elnyert Nívódíjunkra ezért különösen büszkék lehetünk és a jövőre nézve továbbra is azt ígérhetjük ügyfeleinknek, hogy továbbra is azon dolgozunk, hogy minket tarthassanak a legjobbnak.

– összegezte gondolatait a díj kapcsán Végh István, az Allianz Hungária vezérigazgató – helyettese.

Ez is érdekelheti:

 

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...