Kövesse Facebook oldalunkat!

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetségének (MABIASZ) tagjai ismét értékelték a biztosítótársaságok tevékenységét. A szövetség, a 2018-ban alapított Magyar Biztosítási Terméknagydíjjal a független biztosításközvetítők által legjobbnak ítélt biztosítói termékeket tüntette ki. Az Allianz Hungária Lakásbiztosítási konstrukciói a legjobb biztosítási termékek között szerepeltek és bronz minősítésben részesültek.

Az Allianz szem előtt tartja a változó piaci igényeket

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége 2018-ban is hagyományos éves konferenciáján értékelte a biztosítótársaságokat. A konferencia keretében idén az újonnan alapított Terméknagydíjakkal méltatták a kiemelkedő szolgáltatást nyújtó biztosítókat.

Mivel a MABIASZ tagsága, a független biztosításközvetítők, teljes rálátással rendelkeznek a hazai biztosítási piacra, hitelesen tudják közvetíteni az ügyfelek visszajelzéseit az egyes termékekkel kapcsolatosan, így a díjat elnyerő termékek garanciát jelentenek az ügyfélközpontúságra és a magas szolgáltatási színvonalra.

Ez is érdekelheti:

A termékeket és a szolgáltatásokat ár/érték arány, illetve az adott társaság kárrendezési-és ügyviteli folyamatai alapján díjazta a szövetség, ezen változók alapján választották be a legjobbak közé az Allianz Lakásbiztosítási konstrukcióit és ítélték oda a bronz minősítést is.

„Magyarország piacvezető biztosítótársaságánál az ügyfeleinket és a folyamatosan változó igényeiket tartjuk szem előtt. Alkusz partnereinkkel közösen gondolkodva is azokat a megoldásokat és fejlesztéseket keressük, amelyek ügyfeleink számára még magasabb szintű kiszolgálást eredményezhetnek. A MABIASZ legutóbbi elismerése ezen együttműködésünk sikerét és a kollégák ügyfélorientáltsága melletti kimagasló szaktudását bizonyítja, melyekre büszkék lehetünk. E díj is azt bizonyítja, hogy jó úton járunk kezdeményezéseinkkel és aktivitásainkkal, a jövőre nézve pedig csak azt mondhatom, hogy továbbra is ebben a szellemiségben folytatjuk a munkánkat!”

– mondta el a díj kapcsán Kisbenedek Péter, az Allianz Hungária elnök – vezérigazgatója.

Ez is érdekelheti:

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...