Kövesse Facebook oldalunkat!

Csapadékosabb, szelesebb és hűvösebb idő várható a jövő héten. Többször várhatóak záporok, zivatarok, a maximumok pedig jellemzően inkább 20 fok körül, sőt több helyen az alatt alakulnak – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Hétfő

Keleten, északkeleten néhol lehetnek záporok, délen és nyugaton több helyen várható eső, zápor, helyenként zivatar. A szél nagy területen élénk, néhol erős, zivatarok környezetében viharos lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet északkeleten 9, 10, délnyugaton 14, 15 fok körül alakul. A legmagasabb hőmérséklet az ország nagyobb részén 20 és 24 fok között, a csapadékos délnyugati tájakon 18 fok körül várható.

Kedd

hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de több helyen várható eső, zápor, néhol zivatar és helyenként megerősödik a szél is. A leghidegebb órákban 9-15 lesz, napközben 19-24 fokig melegszik a levegő.

Szerda

Többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar és több helyen erős lesz a szél. A minimumhőmérséklet 8-15, a maximumhőmérséklet 15-22 fok között alakul.

Csütörtök és péntek

Több-kevesebb is napsütés lehet. Csütörtökön még több helyen valószínű zápor, néhol zivatar, pénteken csak helyenként alakul ki zápor. A leghidegebb órákban mindkét nap 7-12 fok lesz. A nappali maximumok csütörtökön 18-24, pénteken 20-25 fok között alakulnak.

Szombat és vasárnap

Szórványosan várható zápor, zivatar. A szél megerősödik, zivatar környezetében viharossá is fokozódik. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet 9-14, vasárnap 11-16 fok között alakul. Szombaton napközben 21-27, vasárnap 22-28 fokig melegszik a levegő – olvasható az előrejelzésben.

NEKED AJÁNLJUK

MABISZ: Több mint 140 millió előleget kaptak a tavaly márciusi tömegbaleset károsultjai

Az egy évvel ezelőtti, az M1-es autópályán bekövetkezett tömeges baleset hatósági vizsgálata még nem zárult le, de a magyarországi biztosítótársaságok már több mint 140 millió forint jogcím nélküli előleget fizettek ki a károsultaknak, és ennél is nagyobb összeget tartalékolnak a további kifizetésekre

Allianz kutatás: Mutatjuk a nők számára fontos pénzügyi prioritásokat

Öngondoskodás és pénzügyi tudatosság, szélesedő női jelenlét a vállalati szegmensben: csak néhány azon területek közül, ahol egyre inkább úgy tűnik, megerősödtek a nők.

Lecsapott az MNB: 14 milliós bírságot kapott a CIG Pannónia Életbiztosító!

Hiányos befektetési életbiztosítási szerződések miatt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 14 millió forint bírságot szabott ki a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-re.

MABISZ: Olcsó a KGFB idehaza, Európában máshol magasabbak a tarifák

Nemzetközi összehasonlításban a magyar KGFB-tarifák az elmúlt évek emelkedése ellenére is a legolcsóbbak közé tartoznak Európában - állapította meg közleményében a Magyar Biztosítók Szövetsége

Gyermekekre köthető biztosításokra hívta fel a figyelmet három biztosító

A 2016-os statisztikai adatok alapján 30 ezer gyermek szorult kórházi felvételre, 470 ezren pedig ambuláns ellátásra baleseti okok miatt. A gyermekbalesetek fele-kétharmada a nyári hónapokban, a szünidő alatt következik be.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...