Kövesse Facebook oldalunkat!

Szombatra virradóra megdőlt a fővárosi hajnali melegrekord – tájékoztatta az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-t. Mostanáig 17,8 Celsius-fok volt a május 5-ei budapesti minimumhőmérsékleti rekord, amelyet 2010-ben Lágymányoson mértek.

Most ennél több helyen is melegebb volt, a fővárosban Budapest belterületen 18,3, míg Lágymányoson mindössze 19,6 fokig hűlt a levegő a leghidegebb órában.

Az országos rekord viszont így sem dőlt meg, az országos minimumhőmérsékleti rekord továbbra is 19,7 fok, melyet 1969-ben Sopronban mértek.

Az előrejelzés szerint folytatódik a nyáriasan meleg időjárás. Szombaton több órára kisüt a nap. Délután inkább csak a déli megyékben alakulhat ki egy-egy zápor, zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26-32 fok között várható. Késő estére 19-25 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnap is nagyrészt napos idő várható, csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet többnyire 10-17, a maximumhőmérséklet 24-29 fok között valószínű.




Érdekes hírek

Fotó: Pexels

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...