Kövesse Facebook oldalunkat!

A magyar rajongok örömére, új európai turnéjuk során ismét hazánkba látogat a világhírű Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox. A nagyszabásúkoncert 2018. május 17- én este 8 órától lesz élvezhető a Papp László Budapest Sportarénában.

Szuperhangulat és megkérdőjelezhetetlen profizmus

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, kiváló a szuperhangulat teremtésben, profizmusuk megkérdőjelezhetetlen, minden egyes dal újra van gondolva, ami igazi ínyencség a közönség számára.

A koncert pikantériája, nem csak a választott zenében, hangszerelésben van, hanem az előadok egyéniségében, akik gyönyörű hangjukkal varázsolják el a rajongókat.

A Posztmodern stílusával, különleges életérzést és remek hangulatot biztosít azok számára, akik világszerte várjak, hogy élőben is élvezhessék kedvenceiket. Scott Bradlee kreativitásának nincs határa, ő az, aki, mindent kitalál, ő az, aki ennyire sikeressé tette ezt a zenei irányzatot, a dalokat,koncerteket, videókat.

A csapat YouTube-videói vírusként terjednek az interneten, rendszeresen milliós nézettségre tesznek szert. Kiemelkedő nézettségű például a MileyCyrus által énekelt WeCan’t Stop dala, melyet doo-wop stílusban dolgoztak fel (több mint 17 millióan láttak), továbbá a Creep, melyet a People magazin 2015 egyik legjobb feldolgozásának titulálta) – több mint 37 millióan látták. A Multi-Grammy- díjas Lorde énekes kedvence a Royals, melyet több mint 21 millióan hallgattak meg.




A koncert alatt megszűnik a valóság, és valóságos történelmi zenei utazásnak lehetünk tanúi, mely az 1920-as évek amerikai muzsika világába repíti a közönségét.

Újságokban, Tv műsorokban, Rádiókban elismerik, díjazzák és követik a zenei munkásságukat, sikert sikerre halmoznak.

A rajongók a produkció jóvoltából ezúttal limitált példányszámban 2 féle VIP-jegycsomagok közül is válogathatnak, hogy még közelebbről megismerhessék az előadókat.

Jegyek és VIP jegyek kaphatók a Jegy.hu-n és az Interticket, valamint az Eventim országos jegyirodai hálózatában.

Aki szeretne ebben az igazán felejthetetlen és lenyűgöző zenei kalandba részt venni, az megteheti 2018. május 17-én este 8 órától  a Papp László Budapest Sportarénában.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...