Kövesse Facebook oldalunkat!

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. pénteken 6,56 százalékos részesedést szerzett a Konzum Befektetési és Vagyonkezelési Nyrt.-ben.

  • A Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett tájékoztatás szerint a részesedést 1.368.851 darab, egyenként 3 ezer forintos részvény tőzsdén kívüli megvásárlásával szerezték meg.
  • A CIG Pannónia közgyűlése 2018. január 30-án határozott arról, hogy stratégiai együttműködés keretében Konzum-részvényeket szerezzen.
  • A Konzum szerdán közölte, hogy május 31-ig a Magyar Nemzeti Bank engedélyével 24,85 százalékos minősített befolyást szerez a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. és leányvállalata, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító fölött. A kölcsönös tulajdonszerzés teljes mértékben illeszkedik a társaság befektetési politikájába – írták.
  • A kereszttulajdonláshoz szükséges tranzakciók részvényárfolyamát a felek decemberben határozták meg.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...